طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر

به گزارش وبلاگ تجهیزات الکترونیک، همواره که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت ها هم ضروری است این فرایند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه های مجذوب کننده دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه هاست که قطعا با امتحان کردن آن عاشقش می شوید.

طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر

مواد لازم:

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر: ¼ پیمانه
  • نان تست: 4 تکه
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 1قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

2. سپس تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

3. نان ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

4. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست ها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

5. بعلاوه می توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به جای عسل داغ و میوه بهره ببرید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید