طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر
به گزارش وبلاگ تجهیزات الکترونیک، همواره که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت ها هم ضروری است این فرایند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه های مجذوب کننده دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه هاست که قطعا با امتحان کردن آن عاشقش می شوید.
مواد لازم:
- تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
- شیر: ¼ پیمانه
- نان تست: 4 تکه
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 1قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- وانیل: ¼ قاشق چایخوری
- نمک: ¼ قاشق چایخوری
- روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
2. سپس تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.
3. نان ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.
4. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست ها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.
5. بعلاوه می توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به جای عسل داغ و میوه بهره ببرید.
منبع: ایرنا زندگی
تاریخ انتشار: 14 دی 1400
آخرین بروزرسانی: 14 دی 1400
گردآورنده: device.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 101377
به "طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه ای بی نظیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید