طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی؛ نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن

به گزارش وبلاگ تجهیزات الکترونیک، با طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی، یکی از نوشیدنی های گرم و لذیذ متعلق به جمهوری دومینیکن آشنا شوید و با مزه کردن آن در این روزهای سرد، وجودتان را گرم کنید.

طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی؛ نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن

یکی از لذت بخش ترین فعالیت های روزانه در فصول سرد سال، درست کردن و مزه کردن نوشیدنی های گرم و تازه در خانه است. انواع نوشیدنی های گرم و خوشمزه در گوشه و کنار جهان و در کشورهای مختلف برای فصل زمستان تهیه و سرو می شوند که به احتمال زیاد، تا به امروز حتی نام آن ها را نیز نشنیده اید. شکلاته دِ مانی (Chocolate de Maní)، یکی از همین نوشیدنی های متفاوت و بی نهایت لذیذ است که خاستگاه آن به کشور جمهوری دومینیکن برمی گردد. این نوشیدنی، جایگزین فوق العاده ای برای هات چاکلت است که می تواند تمام وجود شما را به محض نوشیدن، گرم کند.

معنی کلمه شکلاته دِ مانی در زبان اسپانیایی، کاکائوی بادام زمینی است؛ اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید در تهیه این نوشیدنی داغ از شکلات استفاده نمی گردد و حضور کلمه کاکائو در نام این نوشیدنی، به داغ بودن آن اشاره دارد. شکلاته دِ مانی یا در واقع نوشیدنی شیر و بادام زمینی، یک نوشیدنی داغ محبوب و مشهور در کشور جمهوری دومینیکن است که با بادام زمینی های بوداده بدون نمک، شیر، شکر، دارچین، میخک و جوز هندی آسیاب شده درست می گردد. این نوشیدنی شباهت زیادی به پانچ بادام زمینی (Peanut Punch) دارد که در کشورهای کارائیبی نوشیده می گردد.

تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی، بسیار ساده است و شما می توانید به سرعت آن را در خانه آماده کنید تا یک نوشیدنی داغ تازه برای سرو در مهمانی ها یا یک عصرگاه زمستانی در کنار اعضای خانواده داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی آشنا کنیم.

هرآنچه باید درباره نوشیدنی شیر و بادام زمینی بدانید:

  • نوشیدنی شیر و بادام زمینی و طرز تهیه آن
  • نکات مهم برای تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی
  • فواید نوشیدنی شیر و بادام زمینی
  • طعم نوشیدنی شیر و بادام زمینی

نوشیدنی شیر و بادام زمینی و طرز تهیه آن

مواد لازم

  • یک و نیم لیوان بادم زمینی بوداده بدون نمک
  • 2 لیتر شیر کامل
  • یک سرانگشت نمک
  • یک لیوان شکر
  • 2 عدد چوب دارچین
  • 6 عدد میخک
  • یک قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده

طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی

مرحله اول:

ترکیب کردن: بادام زمینی های بوداده، شیر، نمک و شکر را در یک مخلوط کن بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن ها را در یک شیرجوش بریزید.

مرحله دوم:

حرارت دادن: چوب های دارچین و میخک را در شیرجوش بریزید و نوشیدنی را روی حرارت میانه گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس شعله گاز را کم کنید و نوشیدنی را برای 10 دقیقه بجوشانید. سپس چوب دارچین و میخک ها را از شیرجوش دربیاورید.

مرحله سوم:

سرو: نوشیدنی شیر و بادام زمینی را در لیوان های سرو بریزید و روی آن ها را با جوز هندی آسیاب شده تزئین کنید.

نکات مهم برای تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی

  • برای تهیه نسخه گیاهی نوشیدنی شیر و بادام زمینی، به جای شیر از شیر بادام یا شیر سویا بهره ببرید.
  • شما می توانید به جای شکر از هر شیرین نماینده دیگری برای تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی بهره ببرید.
  • برای سرو، می توان نوشیدنی شیر و بادام زمینی را از یک صافی عبور داد تا تکه های درشت یا ریز بادام زمینی ها جدا شوند.
  • نوشیدنی شیر و بادام زمینی را بلافاصله به صورت داغ سرو کنید.

فواید نوشیدنی شیر و بادام زمینی

بادام زمینی، یک مغز خوشمزه از گیاهان بومی آمریکای جنوبی است که می توان آن را در گروه آجیل ها طبقه بندی کرد. نام علمی این گیاه Arachis hypogea است که با نام های پسته شامی، بادام خاکی یا بادام کوهی نیز شناخته می گردد. بادام زمینی، یکی از انواع گیاهان دولپه ای است که در گروه حبوبات نیز قرار می گیرد.

بادام زمینی دارای مقدار چربی و پروتئین بالا و کربوهیدرات پایین است و منبعی غنی از بیوتین، مس، ویتامین B3 یا نیاسین، ویتامین B9 یا اسید فولیک، منگنز، ویتامین E، تیامین، فسفر و منیزیم به شمار می آید. شیر، یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده اصلی این نوشیدنی نیز حاوی ویتامین های A، B6، B12، اسید فولیک، ویتامین E و D و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و منیزیم است. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با بعضی از خواص این نوشیدنی مفید آشنا کنیم.

  • کاهش وزن و کنترل اشتها: بادام زمینی با ایجاد حس سیری، منجر به کاهش و تثبیت وزن می گردد و بعلاوه وجود مقادیر فیبر بالا، موجب کاهش ریسک ابتلا به اضافه وزن و چاقی در افراد می گردد.
  • سلامت قلب: بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و چربی موجود در شیر، باعث افزایش مقدار کلسترول خوب خون می گردد. با مصرف روزانه این نوشیدنی می توانید از بیماری های قلبی و خطر ایجاد سکته دوری کنید..
  • تنظیم فشار خون: شیر، منبع خوبی از پتاسیم است که باعث تنظیم فشار خون می گردد.
  • پیشگیری از فراوری سنگ کیسه صفرا: بالابودن مقدار کلسترول یکی از دلایل شایع فراوری سنگ کیسه صفرا است و بادام زمینی با کاهش کلسترول، شما را از این خطر، محافظت می نماید.
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان: بادام زمینی دارای ترکیبات آنتی اکسیدان و بیواکتیو (زیست فعال) است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
  • تقویت استخوان ها و دندان ها: شیر سرشار از کلسیم و ویتامین D است که باعث جذب بهتر کلسیم می گردد و از پوکی استخوان جلوگیری می نماید. ویتامین D و کلسیم بعلاوه باعث جلوگیری از به وجود آمدن پلاک باکتریالی دندان می شوند که عامل اصلی پوسیدگی دندان و بیماری های لثه ای به شمار می آید.
  • جلوگیری از پیری زودرس پوست: مواد موجود در شیر باعث هیدراته شدن پوست و روشنی و نرمی بیشتر آن می شوند.
  • درمان دیابت: قند شیر باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می گردد. ضمناً، شیر با تنظیم سطح قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در بزرگسالی کاهش می دهد.
  • کاهش استرس و اضطراب: پروتئین و لاکتیوم موجود در شیر، فشار خون را پایین می آورند و هورمون های ایجاد نماینده استرس و افسردگی را متعادل می نمایند.
  • رشد و نگهداری بافت های بدن

طعم نوشیدنی شیر و بادام زمینی

نوشیدنی شیر و بادام زمینی با بافتی خامه ای و غلیظ و طعمی منحصربه فرد، یک نوشیدنی فوق العاده برای سرو در این روزهای سرد سال است. اگر از هواداران طعم بادام زمینی هستید، حتما ترکیب آن را با شیر امتحان کنید و مطمئن باشید که عاشق آن خواهید شد. نوشیدنی شیر و بادام زمینی، یک نوشیدنی داغ بی نظیر برای سرو در وعده صبحانه یا عصرانه است.

اگر پیروز به تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی از مجموعه شربت ها و نوشیدنی های وبلاگ تجهیزات الکترونیک شدید، حتما در بخش نظرات همین مطلب، تجربه خود را برای ما و دیگران بنویسید یا از نوشیدنی گرم خوش طعم و زیبای خود عکس بگیرید و با تگ کردن وبلاگ تجهیزات الکترونیک در اینستاگرام (@)، عکس های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / tasteatlas.com / cocinadominicana.com / tarasmulticulturaltable.com / dominicancooking.com

به "طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی؛ نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی شیر و بادام زمینی؛ نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید